Vaja läheb (kogus u 4-le) -
1 pikk Hagari chiabatta sai (võib olla nii hele kui tume)
5 tomatit
3 küüslaugu küünt
basiilik (nii värsket kui Santa Maria kuivatatud)
1 pakk mozzarella juustu
oliiviõli
Kõigepealt pese tomatid ja pane need kuuma veega täidetud kaussi mõneks hetkeks seisma. Nii saab tomatid kergelt ära koorida. Seejärel tükelda tomatid väikesteks tükkideks, samuti küüslauk. Sega omavahel nii küüslauk kui tomatid ja maitsesta kuivatatud basiilikuga (võib muidugi ka värsket tükeldada). Viiluta mozzarella juust ning chiabatta sai ja pintselda iga saiaviil üle oliiviõliga, seejärel aseta need ahju ~200 kraadi juurde, grillimisrestile. Küpseta neid kuni nad muutuvad kuldpruuniks - u 7 min. Kui oled chiabattad võtnud ahjust, pane peale eelnevalt valmistatud tomati-küüslaugu segu, seejärel lisa viil mozarellat ja kaunista värske basiiliku lehega. Ning ongi valmis! :)
ps! Bruschettad võib lisaks ka maitsestada veel soovi korral soola ja pipraga. Seekord tegin ma ilma ja tulid maitsvad siiski! :)
Retsepti tänusõnad minu kallile Barbsile! :)
ps! Bruschettad võib lisaks ka maitsestada veel soovi korral soola ja pipraga. Seekord tegin ma ilma ja tulid maitsvad siiski! :)
Retsepti tänusõnad minu kallile Barbsile! :)
Head isu :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar