Poenimekirja läksid järgnevad asjad (kogus umbes 6le inimesele):
500g veisefileed (jahutatud)
soola
musta terapipart
10 g mugulsibulat
100 g marineeritud kurki
40 g kappareid
vutimune
3-6 viilu röstsaia
Kõigepealt eemalda veisefileelt kelmed, kui neid peaks olema. Seejärel peenesta veisefilee väikesteks tükkideks ja pane eelnevalt jahutatud kaussi. Seejärel tükelda mugulsibul ja marineeritud kurk samuti väikesteks tükkideks ja lisa veisefileele. Maitsesta musta pipra ja soolaga ja sega ühtlaseks massiks.
Serveerimisel tee lusika või mõne tömbi esemega böffi sisse väike auk, kuhu sisse pane vutimuna kollane ja lisaks raputa peale ka veidi kappareid. Lisaks võid veel maitsetada soola ja pipraga. Kõrvale rösti ahjus grillrestil saia (tegin näiteks ümmarguse piparkoogivormiga sellised ümmargused rattad) ja lisa maitseks näiteks veel salatilehti.
Ja ongi valmis! :)
Mõnusat katsetamist! :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar