reede, juuli 15

Tom Kha lõhe, krevettide ja shampinjoniga

Tom Kha vürtsikas supp
Vaja läheb (kogus kahele) :

250 g kooritud krevette
300 g lõhe
2 tomatit
rohelist sibulat
shampinjone 4 tk
kookospiima 
Santa Maria Tom Kha supisegu
1 sibul
sidrunipipart
soola
vett

Tükelda sibul ja pruunista õrnalt õliga potis. Lisa kookospiim, vesi ja Santa Maria Tom Kha maitseainesegu  ning kuumuta kuni keemiseni. Lisa tükeldatud tomatid, roheline sibul, shampinjonid ja keeda veel paar minutit. Samuti võid lisada osa krevettidest ja lõhest supile ja keeta veel 3 minutit.

Vardad:
Tee ülejäänud lõhest u 3 cm kuubikud ja lisa need vaheldumisi koos krevettidega grillvarrastele. Prae pannil vardaid soola ja sidrunipipraga u 3 min. Vardad lisa supile kausi äärele või lihtsalt pisikese taldrikuga kõrvale.

Kõrvale sobib imehästi värske chiabatta ja klaas vett sidruniga, kuna tegemist äärmiselt vürtsika supiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar